17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalRomii au vrut sa-l mature de bani

Romii au vrut sa-l mature de bani

Un craiovean a ajuns ieri-dimineata la Spitalul de Urgenta cu leziuni craniene, produse probabil in urma unei agresiuni. Benoni Iacov, de 44 de ani, sustine ca a fost batut mar in noaptea de miercuri spre joi de niste romi, dupa ce a baut o bere in magazinul Helin’s de la Ciuperca. „In timp ce savuram bautura, am observat la masa vecina trei romi, care discutau aprins, privindu-ma curiosi. Au zis ceva de mine, dar nu le-am dat importanta. Dupa ce am baut berea, am scos banii ca sa platesc. Cind au vazut portofelul, astia s-au ridicat de la masa si au luat niste maturi pe care le-au gasit in local. M-am gindit ca poate fac curatenie si am iesit“, a povestit Benoni Iacov.

Barbatul sustine ca nici nu a parasit bine magazinul ca doi dintre romi l-au ajuns din urma si au inceput sa-l „curete“ in cap cu cozile maturilor:

„Am luat-o la fuga, dar s-au tinut scai de mine, lovindu-ma mereu cu maturile. Am reusit sa scap de ei abia pe strada 7 noiembrie, iar portofelul nu mi l-au luat“. Benoni Iacov nu isi mai aminteste cum a ajuns in Clinica de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova, unde a fost internat cu diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral mediu, comotie cerebrala, traumatism umar sting“.

Politistii de la Sectia nr.2 Craiova sustin insa ca barbatul era atit de beat incit este posibil sa fi capatat leziunile in urma numeroaselor cazaturi, iar toata relatarea lui sa fie doar o simpla scorneala – cu atit mai mult cu cit refuza sa depuna plingere. Oamenii legii au inceput totusi cercetarile pentru a se stabili cit adevar este in cele declarate de Iacov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS