17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSpinzurat in plina strada

Spinzurat in plina strada

Craioveanul Lucian Dogaru a observat marti dimineata, pe la ora 6.00, cind a iesit din curte ca in fata locuintei de la nr.58, de pe str. Ana Ipatescu din Craiova, un batrin se spinzurase de un copac. A anuntat imediat politia, oamenii legii demarind cercetarile pentru a stabili conditiile in care a survenit decesul. Nelocuind pe strada respectiva, victima a fost identificata ceva mai greu. Este vorba despre Paul Patru, de 62 de ani, din Craiova.

Sinucigasul si-a pregatit cu grija latul

Pina la virsta pensionarii, Paul Patru a lucrat ca lacatus la IRA Craiova. Bolnavicios de felul lui, a stat multa vreme prin spitale, suportind mai multe operatii. Ultima data a fost operat la rinichi, dar tot nu a scapat de durerile cauzate de boala. Mai nou, era suspectat de cancer de prostata, urmind sa fie din nou operat.

Suferintele cauzate de bolile descoperite una cite una i-au pricinuit tulburari anxios-depresive. Batrinul nu mai putea sa doarma noaptea. Nu mai suporta spitalele si ideea ca va ajunge din nou sub bisturiu, asa ca s-a hotarit sa-si puna capat zilelor. In noaptea de luni spre marti, s-a trezit pe la ora 4.00, cum ii era obiceiul. A luat din camara o sirma groasa, a pus mina pe patent si si-a pregatit cu grija latul. Cu el in mina a iesit din curte si a parcurs vreo citeva sute de metri, pina pe strada Ana Ipatescu. Aici, in fata casei de la nr.58, vazuse trei tei cu ramuri groase. A agatat sirma de unul dintre ei, si-a bagat capul in lat si… Asa a fost gasit, atirnind de teiul inflorit.

„In urma cercetarilor efectuate, putem spune ca nu exista suspiciuni cu privire la sinuciderea lui Paul Patru“, a declarat plt.mj. Andrei Dumitru, din cadrul Sectiei 2 Politie Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS