11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFlorin Circiumaru a pus pe jar muncitorii

Florin Circiumaru a pus pe jar muncitorii

Primaria Tirgu Jiu trece de citeva luni printr-un proces de reparatii si modernizare. Primarul Florin Circiumaru a anuntat in urma cu citeva saptamini ca toate lucrarile si curatenia care se impune dupa acestea trebuie sa fie terminate pina la sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena, patronii orasului.

Primarul a anuntat ca va chema cu aceasta ocazie un sobor de preoti care sa oficieze o slujba de sfintire a institutiei, manifestare la care vor fi invitati si toti primarii si viceprimarii pe care i-a avut orasul. Ieri-dimineata, tot personalul administrativ al primariei se afla in plin proces de curatenie. Primarul a anuntat insa ca nu va mai avea loc nici o sfintire.

„Le-am spus ca vreau sa sfintesc acum primaria ca sa termine lucrarile. Daca le spuneam ca abia la inceputul lunii iunie voi face aceasta ceremonie, taraganau treaba pina atunci si mai stateam o luna cu mizeria si deranjul care au fost pe aici. Asa am presat muncitorii si au terminat lucrarile mai repede“, a spus primarul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS