14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Stiri diverse

Batuta de concubin

Fanita Boca, de 42 de ani, din Sadova, a fost batuta de concubinul sau ieri-dimineata pentru ca nu a vrut sa se mai impace cu el. „Acum o saptamina, el i-a spus sa plece ca vrea sa se insoare cu altcineva. Mama a inteles de vorba buna si s-a mutat la parintii ei. Azi dimineata (ieri – n.r.), el a venit si i-a cerut sa se intoarca acasa. Ea i-a spus insa ca nu vrea sa se mai impace cu el si atunci i-a dat cu o uluca de gard in cap“, povesteste fiica victimei.

(R.G.)

A incercat sa se sinucida cu medicamente

P.A., de 16 ani, din Pesteana – Gorj a fost adusa pe 21 februarie la Spitalul Judetean Tirgu Jiu. Medicii au precizat ca aceasta a incercat sa se sinucida, luind mai multe pastile de diazepam. Tinara este la prima tentativa de suicid. In prezent, ea este internata la Sectia ATI.

(A.M.)

Ceferist omorit de tren

Simion Enculescu, din Orsova, a murit in urma unui accident de cale ferata. El lucra la intretinerea caii ferate de pe Valea Cernei si nu a observat ca se apropia un marfar, a carui locomotiva l-a lovit. Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanta au intervenit rapid, insa nu au reusit sa-l salveze.

(D.L.)

Doi elevi severineni au sustras 11 radiocasetofoane auto

P.N.T. si M.I.F., ambii elevi in Drobeta Turnu Severin, au sustras casetofoane auto din 11 autoturisme de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, creind un prejudiciu de 19,5 milioane de lei. Celor doi autori li s-au intocmit dosare penale. Politistii au recuperat bunuri in valoare de 17 milioane de lei, care au fost restituite.

(D.L.)

Incendiu la Izvorul Birzii, pus de o mina criminala

Pompierii mehedinteni au fost solicitati sa intervina ieri la trei incendii izbucinte la gospodariile din mediul rural. In jurul orei 13.30, Garda de interventie Baia de Arama a fost solicitata la un incendiu izbucnit la depozitul de furaje apartinind lui Vasile Birlan, din Negoiesti. Cauza incendiului a fost ca proprietarul a depozitat cenusa si jarul nestins in apropierea clailor de fin, ceea ce a dus la aprinderea furajelor. Pompierii au reusit sa salveze casele si anexele gospodaresti invecinate. In jurul orei 22.00, Garda de interventie Baia de Arama s-a deplasat in comuna Floresti, satul Pesteana, pentru stingerea incendiului izbucnit la grajdul de animale proprietatea lui Laurian Fluerasu. Au ars acoperisul din lemn, tavanul si aproximativ doua tone de furaje. Cauza incendiului a fost o tigara aruncata la intimplare. In jurul orei 23.00, Detasamentul Turnu Severin a intervenit la stingerea incendiului izbucnit la depozitul de furaje apartinind Ecaterinei Enoiu, din localitatea Izvorul Birzii. Au ars aproximativ trei tone de furaje, reusindu-se salvarea casei proprietarului. S-a constatat ca incendiul a fost provocat de un autor necunoscut, iar politistii efectueaza cercetari pentru depistarea acestuia.

(F.L.)

Un medic a ajuns in spital ca pacient

Alexandru F., de 26 de ani, din Craiova, medic rezident, a ajuns in stare grava la Spitalul Clinic nr. 1 dupa ce a fost batut de un necunoscut in seara de 20 februarie. „Am fost la MERCUR cu mai multi amici si la intrare m-am intilnit cu o fosta colega. Am stat putin de vorba, am intrebat-o ce mai face si apoi am intrat in magazin. La iesire m-am pomenit lovit cu pumnul in fata si nu am mai stiut de mine“, povesteste medicul. Politistii au inceput cercetarile pentru prinderea agresorului.

(R.G.)

O severineanca a ramas fara ajutorul de inmormintare

Ianos Cristi, de 23 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a sustras pe 20 februarie, in jurul orei 9.30, din buzunarul Constantei Telec, din aceeasi localitate, portofelul in care avea 225.000 de lei si doua carnete de membru al asociatiei „Concordia“ care ofera ajutoare pentru inmormintare. Politistii severineni i-au intocmit dosar penal autorului, pentru savirsirea infractiunii de furt calificat.

(F.L.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS