5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPatru gorjeni au murit intoxicati cu monoxid de carbon

Patru gorjeni au murit intoxicati cu monoxid de carbon

In judetul Gorj, pe 25 noiembrie, au avut loc doua incendii, in urma carora au decedat patru persoane intoxicate cu monoxid de carbon.

In localitatea Plopsoru, desi pompierii s-au deplasat imediat la locul incendiului, Sima Rosoga, de 74 de ani, si fiul acesteia, Constantin Rosoga, de 50 de ani, au murit din cauza intoxicatiei cu monoxid de carbon. Acestia pusesera la uscat pe soba niste obiecte de imbracaminte, care au luat foc noaptea, iar cei doi au murit in somn.

Cel de-al doilea incendiu a avut loc in comuna Logresti, la locuinta lui Constantin Ghinda, de 53 de ani, si a mamei sale, Elena Ghinda, de 80 de ani. Din cauza ca au aprins lemnele din soba cu gazolina, combustibil care s-a scurs si pe podea, in timpul noptii au luat foc un covor si alte lucruri din casa, care au ars mocnit. Din cauza fumului, mama si fiul au murit prin asfixiere.

Pompierii le atrag atentia celor care nu isi curata cosurile de fum, si care folosesc alimentarea necorespunzatoare a surselor de caldura sa supravegheze in permanenta focul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS