24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFamilia blestemata

Familia blestemata

Deputatul PRM Doru Nicolae Florescu a fost inmormintat ieri in cimitirul Strehareti din localitatea sa natala, Slatina. Cu o zi inainte, matusa si sotia sa au urmat acelasi drum. Cei trei au decedat in urma unui tragic accident petrecut simbata, 6 octombrie, insa moartea lor face parte dintr-un lung sir de decese petrecute in aceeasi familie, care pare a fi blestemata… In urma lor au ramas doua locuinte goale si o fetita de noua ani.

48 de ore intre viata si moarte

Accidentul care a produs o adevarata tragedie in familia Florescu a avut loc simbata, 6 octombrie, in jurul orei 19.30, pe DN 65-E 574, pe raza comunei Valea Mare – Olt. Sotii Florescu impreuna cu matusa deputatului, Paula Dobrescu, se indreptau spre localitatea Scornicesti, unde urma sa participe la o nunta. Doru Nicolae Florescu, de 41 de ani, se afla la volanul autoturismului Dacia Super Nova, cu numarul de inmatriculare B-37-PDT, proprietatea Camerei Deputatilor. Conducind cu aproximativ 120 km/ora si din cauza neatentiei, autoturismul a lovit in spate un tractor stationat pe marginea carosabilului si nesemnalizat. In urma impactului, masina a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu autoturismul Ford Scorpio, condus de cetateanul libanez Ahmad Mohamad Ali Baghdadi. Nici unul dintre cei trei pasageri din Dacia Super Nova nu purta centura de siguranta, iar in urma accidentului cele doua femei au murit pe loc, Doru Nicolae Florescu fiind ranit grav. El a fost transportat la Spitalul Judetean Slatina cu diagnosticul politraumatism cranio-cerebral acut deschis, stare de soc, suspect ruptura organe interne, ulterior fiind transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Aici a fost supus imediat unei interventii chirurgicale, dar dupa 48 de ore de agonie intre viata si moarte, acesta decedat luni, 8 octombrie, in jurul orei 18.00.

A murit la aceeasi virsta ca si mama sa

Deputatul Doru Nicolae Florescu a inmormintat in cei 41 de ani de viata aproape zece membri ai familiei. Prima a fost mama sa, care a murit de cancer tot la virsta de 41 de ani, pe cind acesta era inca un copil. In ultimii zece ani

i-au murit tatal si bunica. In aceeasi perioada, matusa sa, Paula Dobrescu, a ramas vaduva, iar cu putin timp inainte a parasit-o si unul dintre cei doi copii. Fiul, Paul Dobrescu, a murit intr-un accident de masina, pe autostrada Bucuresti-Pitesti. In acelasi accident au mai murit matusa acestuia si un verisor. Tinarul Paul Dobrescu absolvise nu de mult timp facultatea, iar in toamna urma sa se casatoreasca…

Micuta Madalina si-a ingropat atit parintii naturali, cit si pe cei adoptivi

Fiica deputatului Doru Nicolae Florescu este un copil care in cei noua ani pe care i-a trait pina acum a suferit mai multe greutati decit altii intr-o viata intreaga. Cind abia incepuse sa mearga, Madalina a ramas singura pe lume. Parintii ei au murit intr-un tragic accident de circulatie. A fost apoi internata intr-o casa de copii, unde a cunoscut-o pe viitoarea mama. Doina Florescu a indragit-o pe micuta nascuta parca fara noroc, iar cind aceasta avea trei ani a decis sa o infieze. Sotii Florescu nu aveau copii, asa ca Madalina a devenit sufletul familiei. Ghinionul a urmarit-o insa la tot pasul, iar acum, la noua ani, Madalina a ajuns sa-si ingroape si parintii adoptivi.

Dupa aceasta tragedie, fetita va fi luata cel mai probabil in ingrijirea surorii tatalui, stabilita de un an in SUA.

Corneliu Vadim Tudor si-a condus pe ultimul drum colegul de partid

Matusa deputatului, Paula Dobrescu, de 62 de ani, si sotia acestuia, Doina Florescu, de 44 de ani, au fost inmormintate marti, 9 octombrie, la cimitirul Strehareti din Slatina. Doru Nicolae Florescu a fost inmormintat miercuri, 10 octombrie. La locuinta sa de pe strada Tudor Vladimirescu au venit ieri sa-i aduca un ultim omagiu rudele, aproximativ 15 deputati, oficialitati locale, colegi de partid, prieteni, vecini si cunoscuti. Cortegiul funerar, format din peste 200 de persoane, a pornit de acasa in jurul orei 12.30, indreptindu-se spre Catedrala orasului. Aici se afla si Corneliu Vadim Tudor, sosit la Slatina impreuna cu citiva colegi de partid.

Deputatul PRM Doru Nicolae Florescu a fost ales in aceasta functie pe listele judetului Olt anul trecut, in toamna. El a fost un parlamentar invidiat si contestat chiar si de catre colegii de partid, intrucit nimeni nu se astepta sa obtina voturile necesare si nici chiar el, dupa cum a declarat de mai multe ori. Sotia sa, Doina Florescu, era doctorita, iar de citva timp era directoarea Centrului de plasament ?Sfintii Ioachim si Ioana?, iar matusa sa, Paula Dobrescu, era sefa cabinetului parlamentar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS