22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Stiri diverse

Lupte de strada la Segarcea. Doua familii de tigani din Segarcea si-au impartit simbata, 22 septembrie, pumni, picioare si bite. Gasca lui Manolache cu cea lui Ion s-au luptat pina cind a venit politia sa ii desparta. In urma scandalului, citiva membri ai celor doua clanuri au ajuns in Spitalul din Segarcea cu traumatisme cranio-cerebrale. Politia cerceteaza cauzele scandalului izbucnit intre cele doua familii.

I-a luat foc usa. Melania Constantinescu din Craiova a sesizat, in noaptea de 22 septembrie, ca usa din lemn de la intrarea in locuinta i-a fost incendiata. Echipa de politie care s-a deplasat la fata locului a constatat ca usa si tocul erau distruse in proportie de 75 %. Politia efectueaza cercetari pentru aflarea autorului.

Masina a trecut peste el. Dumitru Joita, de 49 de ani, din comuna Malu Mare a fost accidentat mortal, pe 21 septembrie, in jurul orei 22.00, pe raza localitatii Circea. Autorul accidentului, Ion Danciu, de 31 de ani, din comuna Cosoveni, a trecut cu rotile peste victima care se afla pe carosabil, parasind apoi locul faptei. Cadavrul barbatului a fost descoperit de paznicul unei vii din apropierea locului unde s-a produs accidentul. Paznicul spune ca, in urma impactului, barbatul abia mai respira si a murit in citeva minute.

Autoturismul i-a fost „furat“ de catre banca. Marcel Nicolae din Craiova a sesizat in seara 20 septembrie ca i-a fost sustras autoturismul marca Ford Focus. In urma cercetarilor, politia a stabilit ca autoturismul, achizitionat in sistem leasing de la SC TIRIAC LEASING SA, fusese ridicat de reprezentantii firmei pentru neplata ratelor. Marcel Nicolae avea datorii de 2.800 DM.

(M. P.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS