17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIulian Albu s-a spinzurat

Iulian Albu s-a spinzurat

• El a fost gasit spinzurat de clanta unei usi • Singurul sau fiu trebuia
sa faca nunta in octombrie • Familia spune ca barbatul era stresat in ultimul timp de teama ca nu avea suficienti bani sa-i faca baiatului o nunta dupa traditie

Iulian Albu, de 52 de ani, a fost gasit spinzurat in apartamentul fiului sau din Craiova, in dupa-amiaza de luni, 17 septembrie. El a fost gasit atirnind de clanta unei usi chiar de baiatul sau. In urma cu doi ani, Iulian Albu a fost disponibilizat de la intreprinderea unde lucra, ELECTROPUTERE, si s-a mutat impreuna cu sotia la Bailesti, in casa soacrei sale. In apartamentul familiei din cartierul Craiovita Noua a ramas sa locuiasca Vali, singurul copil al sotilor Albu, impreuna cu viitoarea sa sotie. „Ne-am logodit anul acesta, de Paste, si pe 7 octombrie trebuia sa facem nunta. In ultimul timp, l-am vazut pe tata ca era cam abatut. Se gindea intruna ca nu are de unde sa faca rost de bani pentru ca nunta sa iasa asa cum trebuie si sa nu se faca de ris. Imi spunea ca nu mai poate dormi nici noaptea si am fost chiar la doctor cu el. I-au dat niste pastile de somn, dar nici asa nu putea dormi de griji“, povesteste Vali Albu.

„Mai aveam de cumparat doar rochia de mireasa“

Luni dimineata, Iulian Albu a venit in Craiova, la fiul sau, ca sa faca ultimele cumparaturi. „Mai aveam de cumparat doar rochia de mireasa si chestii marunte. Ieri-dimineata (luni – n.r.) l-am lasat pe tata acasa si am plecat la serviciu. Cind am venit la prinz sa maninc, am gasit usa inchisa. Nu am putut sa o deschid si m-am gindit ca sotia mea inchisese cumva yala si o blocase. In jurul orei 15.00, cind m-am intors acasa, usa era tot inchisa. Am fortat un geam si am intrat in apartament. L-am gasit pe tata spinzurat cu un cablu de clanta unei usi“, isi aminteste Vali. Iulian Albu nu a lasat nici un bilet in care sa-si motiveze gestul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS