12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Stiri diverse

Sinucidere din dragoste

Viorel Sturz, de 33 de ani, din Bocsa, s-a spinzurat duminica, in casa concubinei sale, Vasilica Surugiu, din localitatea Cerneti-Mehedinti. Vecinii tinarului au declarat ca este posibil ca acesta sa se fi sinucis din cauza ca Vasilica Surugiu l-a parasit. Seful Postului de politie Simian, mr. Ion Rotaru, a declarat ca Viorel Sturz a mai avut o tentativa de sinucidere, in urma cu trei saptamini. Politistii cerceteaza imprejurarile in care s-a produs actul sinucigas. Concubina spinzuratului a declarat ca nu are bani sa-l ingroape si va astepta familia tinarului sa vina sa-l ia acasa.

(D.L.)

Un copil de 15 ani a spart un bar

Valeriu Guta, patron al SC INTIM SRL, din Branesti – Gorj, a sesizat in dimineata zilei de 7 septembrie ca cineva a patruns in barul sau, prin spargerea unui geam, si a furat bunuri in valoare de 10.000.000 de lei. Subofiterii Postului de politie Branesti au actionat pentru identificarea autorului si au descoperit ca hotul este un minor, C.L.M., de 15 ani, din aceeasi comuna. Au fost recuperate jumatate din bunurile furate, o parte dintre ele fiind gasite la Radoi Petria, patron al unei alte firme, care le cumparase de la hot. Minorul este cercetat in stare de libertate, pentru infractiunea de furt calificat.

(M.D.)

Retinut dupa parasirea locului accidentului

Politistii din Simian au reusit sa-l depisteze pe autorul unui accident petrecut pe 8 august, pe raza localitatii. Dragut Constantin, aflat la volanul unui autoturism LADA, nu a respectat semnificatia indicatorului „Cedeaza trecerea“ si a lovit usor un autoturism care ii apartinea unui cetatean din Simian. Dragut avea carnetul suspendat din data de 24 iulie, pentru aceeasi infractiune. El a circulat pe 8 august cu o dovada a carei valabilitate a fost prelungita cu 30 de zile, chiar in ziua accidentului. De teama ca isi va pierde carnetul de conducere, Dragut a parasit locul accidentului, dar a fost prins si sanctionat contraventional de lucratorii Postului de politie Simian. De asemenea, permisul sau de conducere a fost retinut, in vederea suspendarii.

(F.L.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS