Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Life & Style

Sex din obligaţie

Life & Style - Delia PATRU
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Pentru multe femei, sexul este o corvoadă0 vizualizari
Vineri, 13 Ianuarie 2012 - 17:19
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Sex, pasiune, plăcere, orgasm... toate sunt cuvinte care par că nu fac parte din vocabularul doamnelor. Un sondaj realizat recent în Statele Unite a demonstrat că doamnele şi domnişoarele ar face sex doar pentru a le face pe plac partenerilor şi au tendinţa să pună în plan secund propria satisfacţie personală, relatează www.diredonna.it. Potrivit sondajului dat publicităţii de Healthy Woman, un număr foarte mare de femei mimează plăcerea în dormitor doar din dorinţa de a menţine armonia în cuplu. Potrivit sondajului mai sus-menţionat, 51 la sută dintre respondente au recunoscut că nu au chef şi…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei:

    Ultima ora

    Actualitate

    Eveniment

    Sport