Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Life & Style

Sfaturi pentru prepararea murăturilor

Life & Style

Sfaturi pentru prepararea murăturilor0 vizualizari
Sâmbătă, 03 Octombrie 2009 - 18:54
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

- Pentru a evita înmuierea murăturilor, nu folosiţi niciodată sare iodată, adăugaţi doar sare specială pentru murături. Asiguraţi-vă că soluţia de saramură conţine suficientă sare şi oţet. - Pentru a nu avea murături seci, goale la mijloc, asiguraţi-vă că acestea sunt proaspăt culese, tari, nelovite şi nepătate. - Murăturile prind o culoare urâtă, vineţie, fie din cauza sării iodate, fie din cauza unei cantităţi prea mari de condimente sau a oţetului prea închis la culoare.- Saramura se toarnă încet în borcanul puţin înclinat, ceea ce favorizează ieşirea aerului din borcan.- Dacă saramura se toarnă fierbinte,…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: