13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Vacanţă la munte

La sfârşit de săptămână, câteva zile petrecute la poalele muntelui, pe pârtie sau la cabană sunt binevenite pentru reîncărcarea bateriilor. Însă, ca să vă priască weekend-ul, ar trebui să vă alegeţi cu grijă piesele de vestimentaţie.

Dacă vreţi să fiţi în pas cu moda, trebuie să ştiţi că se poartă hainele tricotate, chiar şi imprimeurile retro, dar şi accesoriile, mănuşile, capa din blană.

Odată puse la punct cu toate informaţiile, puteţi merge la cumpărături pentru a vă completa ţinuta de weekend. O canadiană la 350 de lei v-ar fi folositoare. S-ar asorta, completând ţinuta un pulover la 120 de lei, uni, dar şi o pereche de reiaţi la 239 de lei. Pentru plimbările în aer liber, puteţi opta pentru o ţinută sport, cu haine lejere, care să vă dea libertate în mişcare.

O variantă ar fi: helanca – 39 de lei, o vestă cu glugă, la 135 de lei, pentru situaţiile în care vântul va sufla uşor, şi pantaloni reiaţi sau de trening. Îi puteţi achiziţiona la preţuri ce variază între 80 şi 200 de lei, în funcţie de calitate. Nu uitaţi de ochelarii de soare, căci fără ei nu se poate la munte.

Un model în vogă poate fi achiziţionat la 70 de lei. O pereche de mănuşi, care să se asorteze cu ţinuta, poate fi achiziţionată în perioada reducerilor la 50 de lei.

 

Un stil lejer

 

Dacă tot înlocuiţi ţinutele sobre şi uşor incomode de birou, alegeţi un stil lejer, din care să nu lipsească puloverele lungi şi largi, asortate cu colanţi, articolul-vedetă al sezonului, cu imprimeuri şi culori vesele. Preţul unui astfel de produs vestimentar costă în jur de 95 de lei, în vreme ce puloverele din lână pot fi cumpărate la un preţ ce porneşte de la 50 de lei, putând ajunge şi la 289 de lei. Imprimeurile etno, retro sau cu motive nordice, reni şi fulgi sunt la modă, aşa că nu ezitaţi să vă achiziţionaţi un pulover cu aceste imprimeuri. Pentru serile romantice, la gura şemineului, puteţi opta pentru o rochie din tricot, de lungime medie, care poartă aceleaşi figurine la modă. Rochia accesorizată cu un bolero costă 190 de lei. Completaţi-vă ţinuta cu un pulover la 99 de lei, un dres gros din lână la 34 de lei şi cizme largi, din blană, al căror preţ nu depăşeşte în perioda în care magazinele practică reduceri suma de 277 de lei. Nu uitaţi să strecuraţi în bagaj şi o pereche de jeanşi. Pot fi purtaţi cu o pereche de cizme. Dacă vreţi să fiţi în tendinţe, adăugaţi ţinutei un articol vestimentar cu volum, cum ar fi căciula de blană. Şi accesoriile, mănuşile din piele întoarsă pot fi cumpărate la preţ redus, 29 de lei. Aşa că ar trebui să le adăugaţi în coşul de cumpărături şi chiar în bagaje, căci o pereche în plus nu strică nimănui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS