Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
office@g[email protected]

« Alte articole din categoria Life & Style

Topul celor mai stupide procese din Statele Unite

Dumnezeu, fata in fata cu magicienii

Life & Style - Delia Patru
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Duminică, 12 Februarie 2006 - 00:00
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Sintagma „tara tuturor posibilitatilor“, atribuita Statelor Unite, este valabila si la tribunal. Potrivit cotidianului german Express, an de an, cele mai ciudate cazuri care ajung in atentia justitiei sunt recompensate cu premiile „Stella-Award“, care ii premiaza pe americanii cei mai originali. Originea premiilor „Stella-Award“ este una destul de amuzanta, ele primind aceasta titulatura in memoria celebrului proces care a stârnit amuzamentul opiniei publice din intreaga lume. Este vorba de cazul octogenarei Stella Liebeck care a actionat in judecata lantul de restaurante fast-food McDonalds, dupa ce si-a varsat in poala un pahar cu cafea fierbinte pe…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: