Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Life & Style

Sfaturi de la „Maribel“

Coafuri naturale de Craciun

Life & Style - Silvia PADURARU
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Joi, 22 Decembrie 2005 - 00:00
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Cum pâna la Craciun a mai ramas foarte putin timp, coafezele si cosmeticienele de la salonul „Maribel“ va dezvaluie câteva trucuri pentru a arata fermecator in noaptea de Ajun. „Maribel“, salon de infrumusetare situat in cartierul Craiovita, in spatele Complexului Racheta, s-a deschis din septembrie, dar se pare ca si-a facut repede un renume printre craiovence. Inca de la sfârsitul lunii noiembrie, doamnele si domnisoarele au inceput sa-si faca programari pentru a arata deosebit in noaptea de Craciun si Revelion. Salonul, unde lucreaza elevi ai Academiei Marian Cotoi, ofera servicii (cosmetica, manichiura, coafura) atât pentru…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: