17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieMai multe localităţi vâlcene vor primi microbuze şcolare

Mai multe localităţi vâlcene vor primi microbuze şcolare

Ceremonia de predare a primului lot de 100 de microbuze școlare în vederea asigurării transportului elevilor din comunitățile rurale va avea loc mâine, la ora 10.00, în Piața Victoriei din București, în prezența premierului Victor Ponta și a viceprim-ministrului Liviu Nicolae Dragnea.
Reprezentanții localităților Prundeni și Sutești vor participa la recepția microbuzelor cu o capacitate de 16+1 locuri ce le-au fost arondate și le vor fi distribuite în prima etapă.

În etapa I, care se va desfășura în perioada iulie – septembrie 2014, vor fi repartizate un număr de 16 microbuze, achiziționate în conformitate cu Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 12/2013, către următoarele unități administrativ teritoriale: Copăceni, Costești, Fârtățești, Făurești, Măldărești, Pesceana, Prundeni, Roești, Scundu, Slătioara, Stoilești, Stroești, Sutești, Tomșani, Valea Mare și Vlădești.

Etapa II se va desfășura în perioada octombrie – decembrie 2014, pentru microbuzele care se vor achiziționa în conformitate cu Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 17/2014.

În etapa III, în anul 2015, în cazul în care necesarul național depășește achizițiile aprobate și în condițiile adoptării unui act normativ pentru o nouă achiziție, vor fi repartizate un număr de 30 de microbuze, către următoarele unități administrativ teritoriale vâlcene: Amărăști, Bujoreni, Câineni, Cernișoara, Crețeni, Dăești, Frâncești, Galicea, Golești, Ionești, Lădești, Laloșu, Lăpușata, Livezi, Lungești, Măciuca, Mădulari, Olanu, Orlești, Oteșani, Păușești-Măglași, Racovița, Roșiile, Sinești, Șirineasa, Ștefănești, Stoenești, Șușani, Tetoiu și Vaideeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS