Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

Articole din edițiile precedente:

„Ajutăm comunităţile în care Ford are fabrici“Video

Preşedintele organizaţiei filantropice a Ford Motor Company, Jim Vella, a explicat, în redacţia GdS, care au fost cele mai importante proiecte de CSR ale Ford şi cum doresc ei să se implice la Craiova în campanii de responsabilitate socialăRamona Olaru
Manageri din staff-ul Ford Motor Company şi Ford Europa ne-au vizitat ieri-dimineaţă la redacţie. Preşedintele organizaţiei filantropice a Ford (Ford Motor Company Fund and Community Services) din SUA, Jim Vella, a fost însoţit de Benna Deese, manager-coordonator internaţional în cadrul Ford Motor Company, de Hans Heister, managerul Ford Fund Europa, de Cristian Gaginsky, manager relaţii guvernamentale în cadrul Ford România, ... »

Taxele importante pot fi majorate doar când economia performeazăVideo

Lucian Anghel, preşedintele Bursei de Valori Bucureşti, susţine că firmele private se pot finanţa prin intermediul Bursei de Valori, prin bonduri corporatisteRamona Olaru
Preşedintele Bursei de Valori Bucureşti (BVB), Lucian Anghel, care este şi director general al BCR Pensii, s-a aflat în Craiova zilele trecute, pentru o întâlnire cu studenţii economişti. Lucian Anghel - doctor în economie - ne-a acordat un interviu în exclusivitate, în care ne-a vorbit ... »

Craiova este un oraş frumos, ca şi femeile de aici!

Ion JIANU
După câteva întâlniri avute în acest an la Universitatea şi Filarmonica din Bănie, filosoful şi dirijorul francez Francois Robert Girolami (foto) a afirmat că locuitorii Craiovei sunt de o mare căldură sufletească, iar oraşul este frumos, ca şi femeile din Bănie. Astă-seară el va asigura ... »

Alexandru Opran, inspector-şef la OJP Dolj: „Pensiile vor fi duse oamenilor la fel ca înainte“Video

Ramona Olaru
Alexandru Opran, inspector-şef al Oficiului Judeţean de Poştă (OJP) Dolj, ne-a acordat un interviu în care vorbeşte despre restructurarea din cadrul instituţiei, despre cine va duce pensiile bătrânilor din localităţile doljene, alocaţiile copiilor şi corespondenţa, în general, dar şi despre desfiinţarea unor oficii poştale din ... »

Daniela Licu, directoarea CJP Dolj: „Au sesizat multe persoane că li s-a micşorat pensia“Video

Ramona Olaru
Directoarea Casei Judeţene de Pensii (CJP) Dolj, Daniela Licu (foto), ne-a acordat un interviu în care a explicat pentru pensionarii din judeţ de ce unii dintre ei au primit în luna octombrie mai puţin cu circa 40 de lei la pensie. De asemenea, şefa CJP ... »

Din ce în ce mai multe tipuri de cancer au antidot

Marian APIPIE
Şeful Clinicii de Oncologie Medicală din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, prof. univ. dr. Florin Bădulescu, susţine că cercetările în domeniul tratării cancerului au avansat atât de mult încât pot arăta care este leziunea genetică ce determină dezvoltarea bolii şi că „o moleculă-ţintă ... »

Interviuri pentru eternitateVideo

Ion JIANU
Emisiunea "Interviuri pentru eternitate" de Ion Jianu îl are ca invitat pe actorul Emil Boroghină, fost director al Teatrului Naţional din Craiova în perioada lui de glorie, director fondator al Festivalului Internaţional Shakespeare Craiova. Trei subiectele importante au fost abordate în emisiune, respectiv:împlinirea a 50 ... »

În foarte multe dosare venite de la Primăria Craiova se „dovedise“ proprietatea cu o chitanţă de mână!

Ion JIANU
GdS a obţinut un interviu în exclusivitate cu preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), George Băeşu, secretar de stat, în care acesta a făcut, în premieră, dezvăluiri despre „surprizele“ pe care actuala structură a Autorităţii le-a descoperit în foarte multe dosare venite de la ... »

Modernizarea hotelului Jiul costă peste 12 milioane de euro Video

Valentin TUDOR
170 de camere de patru şi cinci stele, piscină acoperită, jacuzzi, trei restaurante şi 150 de oameni angajaţi. Acestea sunt planurile de dezvoltare pentru viitorul hotel construit pe scheletul Jiul. Managerul general al societăţii care deţine hotelul, Florin Opriş (foto), a vorbit într-un interviu acordat ... »

Interviuri pentru eternitate

Ion JIANU
Emisiunea "Interviuri pentru eternitate", realizată de Ion Jianu, îl are ca invitat pe Florin Rogneanu, directorul Muzeului de Artă din Craiova. Subiectele emisiunii sunt: lucrările de consolidare şi restaurare de la Palatul "Jean Mihail" efectuate din toamna anului 2010 şi până în prezent, multiplele lucrări ... »

Muncile câmpului au secat rezerva de sânge a Centrului de Transfuzii CraiovaVideo

Anca UNGURENUŞ
Deşi nu se confruntă la ora actuală cu o criză de sânge, conform spuselor conducerii, Centrul de Transfuzie Sanguină din Craiova are mereu porţile deschise. Donatorii trebuie să ştie că nu ajută doar cu sângele propriu-zis, ci şi prin alte produse obţinute din sânge. Dr. ... »

Jean-Stéphane Valla, chirurg pediatru la Spitalul „Lenval“ din Nisa: „Medicii români pot face aceleaşi lucruri ca şi ceilalţi din Europa“

Marian APIPIE
După o zi de teorie şi două de practică (7-9 octombrie) făcută cu medicii prezenţi la cea de-a doua ediţie a cursului de chirurgie pediatrică minim invazivă organizat la Craiova, de Secţia de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică a Spitalului Judeţean de Urgenţă, cei doi profesori ... »

Actorul Valeriu Dogaru, la ceas aniversar: Pentru public fac orice sacrificiu pe scenă!

Ion JIANU
Valeriu Dogaru face parte dintre actorii care respectă şi iubeşte colegii şi, mai ales, spectatorii, pentru care a fost în stare de orice sacrificiu pe scenă, iar în interviul de mai jos, cititorii GdS pot afla istoria a 50 de ani de teatru. Pe 10 ... »

Sumarul ediţiei: