12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalZiaristul Costin Bădoiu, condus pe ultimul drum

Ziaristul Costin Bădoiu, condus pe ultimul drum

Ziaristul de investigaţie Costin Bădoiu, mort miercuri seară, în condiţii suspecte, în timp ce se afla în vizită la un prieten, a fost înmormântat sâmbătă, în cimitirul ortodox din Băile Herculane.

Jurnalistul care lucra de ani buni ca reporter de investigaţii la săptămânalul regional Indiscret din Oltenia a fost condus pe ultimul drum de rude şi prieteni. În urma lui Costin Bădoiu au rămas trei copii, două fetiţe şi un băieţel.

 

„Moartea ziaristului nu mai este suspectă“

 

Cu toate că rezultatele necropsiei demonstrează că ziaristul suferea de pancreatită şi ulcer perforat, boli care ar fi putut să-i curme viaţa, rudele cred că bărbatul de numai 39 de ani a fost otrăvit.

„Din punct de vedere al Poliţiei din Caraş-Severin, moartea ziaristului Costin Bădoiu nu mai este suspectă. Bărbatul a decedat în urma bolilor de care suferea, pancreatită şi ulcer perforat. Pentru a se îndepărta orice suspiciune, medicii au prelevat probe şi le-au trimis la un laborator de specialitate din Timişoara, pentru a se analiza şi o eventuală toxiinfecţie, iar rezultatele vor sosi peste 30 de zile“, a declarat Adriana Beţa, subinspector la IPJ Caraş -Severin. În cazul morţii ziaristului din Mehedinţi au rămas însă multe întrebări fără răspuns. De ce la numai două ore de la deces, Costin Bădoiu zăcea într-o capelă din mijlocul unui cimitir, şi nu în morga unui spital? De ce poliţiştii nu au izolat încăperea unde jurnalistul a fost găsit mort şi de ce nu au fost sigilate obiectele cu care acesta intrase în contact?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII