10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal la biblioteca din Şimian

Scandal la biblioteca din Şimian

MEHEDINŢI. Bibliotecara Gabriela Darie, care lucrează în cadrul Primăriei Şimian, a avut ieri o discuţie aprinsă cu primarul Constantin Armaşu.

Gabriela Darie a fost nemulţumită că a fost chemată din concediu medical ca să mute cărţile în altă clădire. Bibliotecara a avut o ieşire nervoasă când a văzut cărţile adunate în saci.

„Lucrez de aproape 20 de ani în primărie. Am aranjat fiecare carte în rafturile bibliotecii, iar în câteva ore munca mea s-a năruit. Am încercat să-l sun pe primar şi, în loc să-mi răspundă, mi-a pus muzică populară la telefon“, a susţinut bibliotecara Gabriela Darie.

Biblioteca din Şimian numără aproximativ 7.000 de cărţi din diferite domenii. Bibliotecara susţine că avea aproape 100 de cititori pe zi şi că biblioteca ar fi trebuit să rămână în cadrul primăriei.

„Cum să mute primarul biblioteca de la strada principală tocmai în Liceul Agricol, care este la marginea satului Şimian?“, a întrebat revoltată bibliotecara.

Primarul Constantin Armaşu susţine că trebuie să mute Serviciul de impozite şi taxe în incinta primăriei, astfel că singura încăpere disponibilă era cea a bibliotecii.

„Am mutat biblioteca la liceu, pentru că avem nevoie de sala în care funcţiona ca să facem birouri. Cât despre acuzele aduse de doamna Gabi, sunt minciuni. Nici nu i-am răspuns la telefon, dar să-i pun muzică! Bibliotecara a fost cea care a vrut să-mi dea cu scaunul în cap“, a spus primarul Constantin Armaşu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU