10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjComercianţii au început aprovizionarea pentru Crăciun

Comercianţii au început aprovizionarea pentru Crăciun

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar agenţii economici din judeţul Gorj au început să se aprovizioneze cu produsele căutate de cumpărători în această perioadă.

GORJ. Timpul trece repede, iar de acest lucru cei mai conştienţi sunt agenţii economici. Mulţi dintre comercianţii gorjeni au început să se aprovizioneze cu produse specifice sărbătorilor de iarnă, astfel că pe rafturile unora dintre hipermarketurile din Târgu Jiu se găsesc deja bomboane de pom, ornamente pentru bradul de Crăciun şi alte produse de acest gen. Din fericire pentru comercianţi, târgujienii au început să achiziţioneze deja aceste produse: „Am cumpărat câteva jucării, mi se pare că sunt mai ieftine acum. De Crăciun, oricum, nu o să stau prea bine cu banii, la câte o să avem de cumpărat! Aşa că este mai bine să cumpăr de pe acum câte ceva“, a spus Ioana Popescu, din Târgu Jiu. Angajaţii magazinelor au spus că vânzările au mers foarte bine, mai ales la dulciuri şi jucării.

Şi comercianţii din pieţe vor avea astfel de produse

 

Cu toate că hipermarketurile le-au luat-o înainte, comercianţii din cele două pieţe din municipiu au declarat că în câteva zile vor avea şi ei astfel de marfă. Mulţi dintre aceştia consideră că vânzarea cu mult mai devreme a produselor de Crăciun este şi în avantajul lor, dar şi în al clienţilor, care vor putea analiza oferta de pe piaţă. Începerea acestui sezon de vânzări cu mult mai devreme a coincis la Târgu Jiu cu demararea acţiunii de împodobire a străzilor din municipiu de către autorităţi. Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu au declarat că, până la începutul lunii decembrie, oraşul va fi pregătit să-l întâmpine pe Moş Crăciun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS