3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj Dolj: Acţiune pentru combaterea evaziunii fiscale

Dolj: Acţiune pentru combaterea evaziunii fiscale

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi Siguranţa Alimentelor, au organizat, ieri, în judeţul Dolj, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul comercializării cărnii şi a produselor din carne.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, în cadrul acţiunii au fost verificate 17 societăţi comerciale precum şi 6 mijloace de transport iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 10  sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 11.000 lei. Oamenii legii au confiscat mărfuri în valoare de peste 2000 lei reprezentând 170 kg carne.

Spre exemplu, în urma verificărilor efectuate o societate comercială din Craiova, reprezentată de Iulian C., unde se depozitează în vederea comercializării către populaţie carne şi produse din carne congelate, s-a constat faptul că unitatea mai sus menţionată îşi desfăşura activitatea fără să deţină autorizaţie sanitar-veterinară emisă conform normelor în vigoarea.

Societatea fost sancţionată contravenţional cu suma de 5.000 lei, dispunându-se totodată interzicerea desfăşurării activităţii societăţii la punctul de lucru mai sus menţionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS