3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Verificări la societăţile de morărit - panificaţie

Dolj: Verificări la societăţile de morărit – panificaţie

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor au organizat şi executat, în judeţul Dolj, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „morărit – panificaţie” .
În cadrul activităţilor desfăşurate au fost efectuate controale şi verificări la 12 societăţi comerciale, precum şi la 5 mijloace de transport. Astfel, au fost constatate 8 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 30 000 lei, iar valoarea produselor de panificaţi confiscate se ridică la suma de 1200 lei, reprezentând contravaloarea a 750 pâini şi  440 kg făină.

Cu ocazia verificărilor efectuate la societate comercială din Craiova, reprezentată de I.MARIANA, în gestiunea societăţii a fost identificat cantitatea de 440 kg făină, pentru care reprezentantul societăţii nu a prezentat documente de provenienţă. Societatea a fost sancţionată contravenţional cu suma de 10.000 lei conform prevederilor Legii 12/1990 rep., dispunându-se totodată confiscarea cantităţii de 440 kg făină, aflată în gestiune fără documente de provenienţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS