10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalHoţ din locuinţe, arestat preventiv

Hoţ din locuinţe, arestat preventiv

Un tânăr de 21 de ani, din comuna doljeană Cârcea, a fost arestat preventiv, sâmbătă, după ce poliţiştii doljeni au stabilit că este autorul a două spargeri de locuinţe, de unde a furat 10.000 de euro şi bijuterii.
Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi pe 15 februarie despre faptul că, în seara zilei de 14 februarie, persoane necunoscute au intrat în locuinţa lui Costel Grigore, din localitate şi, dintr-o cutie metalică aflată în dormitor, au furat suma de 10.000 de euro.
Ulterior, sâmbătă, pe 8 martie, în urma investigaţiilor făcute de poliţiştii din Coşoveni şi de ofiţerii Serviciului Criminalistic, autorul furtului a fost identificat ca fiind Georgel Simion, de 21 de ani, din comuna Cârcea.
În urma anchetei, oamenii legii au mai stabilit că tânărul este autorul altui furt, comis în noaptea de 22 spre 23 ianuarie, dintr-o altă locuinţă din comuna Cârcea. Atunci, tânărul a sustras mai multe bijuterii, însă fapta nu a fost reclamată poliţiştilor.
Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că, în urma probelor strânse împotriva lui Georgel Simion, faţă de acesta s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de sâmbătă a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa a emis pe numele lui Simion un mandat pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS