10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Prinse la furat din hypermarket

Craiova: Prinse la furat din hypermarket

Poliţiştii au fost sesizați ieri după amiază de către dispeceratul unei firme de pază, din cadrul unui hypermarket din Craiova, cu privire  la faptul că au depistat două femei care au sustras mai multe bunuri din interiorul magazinului.
Poliţiştii Secției 1 Poliție au constatat faptul aspectele sesizate se confirmă, stabilind că persoanele în cauză sunt două tinere de 20 şi respectiv 28 de ani, din comuna Deveselu, Olt și din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinți.
Prejudiciul cauzat, în valoare totală de 298,07 de lei, a fost recuperat în totalitate, poliţiştii întocmind în cauză dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.  

În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de agenţi de pază ai unui alt hypermarket cu privire la faptul că a surprins o femeie în timp ce sustrăgea bunuri.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat o tânără de 21 de ani, din Reșița, judeţul Caraș-Severin, care a sustras din incinta magazinului mai multe produse cosmetice, în valoare totală de 144,41 de lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.   
Pe numele celei în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS