17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Bătaie între doi ginecologi

Dolj: Bătaie între doi ginecologi

Lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe, persoana cercetată fiind un medic ginecolog de la Spitalul Orăşenesc Dăbuleni, care ar fi lovit un coleg – un alt medic ginecolog, care lucrează la aceeaşi unitate medicală. Cei doi doctori sunt Saleh Majed, de 47 de ani şi Haidari Hadi, de 52 de ani. Din primele cercetări ale poliţiştilor doljeni s-a stabilit că primul a fost lovit de colegul său ieri, chiar în incinta spitalului. Un cititor al Gazetei de Sud a precizat că între cei doi medici există un conflict mai vechi, dr. Saleh şi dr. Haidari certându-se frecvent din cauza pacientelor, lucru care s-a întâmplat şi ieri. Numai că de data aceasta cearta s-a încheiat cu o adevarată bătaie între cei doi ginecologi.

Poliţiştii doljeni au precizat că aşteaptă ca victima agresiunii să prezinte un certificat medico-legal emis de medicii legişti, urmând ca după aceea să fie continuate cercetările pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe.

Legat de acest incident, managerul Spitalului Dăbuleni, Ileana Măricuţoiu, susţine că a anunţat forurile superioare şi că se va întruni şi Comisia de Disciplină a unităţii medicale, pentru a-i sancţiona pe cei doi medici. „Din punct de vedere administrativ am luat toate măsurile care se impun, Comisia de Disciplină va stabili şi sancţiunile medicilor în cauză”, a precizat, pentru GdS, Ileana Măricuţoiu.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS