22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiovean reţinut pentru comiterea mai multor furturi

Craiovean reţinut pentru comiterea mai multor furturi

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova l-a prins ieri în flagrant pe Constantin Turcitu, de 45 ani, din Craiova după ce sustrăsese dintr-un birou notarial o geantă de damă aparţinând părţii vătămate Eleonora Temişan, în care se aflau două telefoane mobile şi bunuri personale.

Prin extinderea cercetărilor poliţiştii craioveni au stabilit faptul că acesta este şi autorul furtului comis la data de 2 noiembrie, dintr-un birou al unei biserici adventiste, de unde a sustras un portofel aparţinând părţii vătămate Georgeta Turcu, în care se aflau bani şi documente de identitate.

Materialul probatoriu administrat în cauză a fost discutat cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, care a avizat începerea urmăririi penale împotriva făptuitorului, pentru comiterea a două infracţiuni de furt calificat, învinuitul fiind reţinut pentru 24 ore şi introdus în arestul IPJ Dolj. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Judecătoriei Craiova, cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul cauzat prin furt, estimat de părţile vătămate la suma de 1500 lei, a fost recuperat integral şi restituit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS