21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Banda lui Hercule

http://www.youtube.com/watch?v=fuXtAwl2VMI

Poliţiştii craioveni din cadrul Secţiilor 3 şi 5 au reuşit să anihileze o bandă de spărgători care acţionau pe raza municipiului.
În cursul zilei de marţi, o echipă complexă formată din polițiști de la cele două subunități, cu sprijinul unei grupe de luptători de la SAS, în baza unei autorizații de percheziție emisă de Judecătoria Craiova, au efectuat percheziții domiciliare la locuințele unor suspecți de comiterea mai multor infracțiuni de furt.
În urma perchezițiilor, au fost prinși și conduși la sediul Secției 3 Poliție Hercule Bîcă, de 23 de ani, Cristian Bîcă, de 27 de ani, Ionuţ Robert Iordache, de 21 de ani, toți din Craiova, Pîrvu Ciolacu, de 35 de ani, din comuna Iancu Jianu, judeţul Olt, și Narcis L., de 17 ani, din Craiova. La locuințele suspecților au fost identificate mai multe bunuri bănuite că provin din comiterea de infracțiuni: ceasuri de damă și de bărbat, televizoare, telefoane mobile, bijuterii din aur și argint etc.
Din probatoriul existent la dosar până în prezent s-a stabilit că cei cinci făptuitori sunt autorii furtului comis în noaptea de 29/30.06.2013, în dauna părții vătămate Ion V., de la care au sustras bunuri în valoare de aproximativ 7.000 de lei, precum și a furtului comis în luna iulie 2013 în dauna unei societăți comerciale din Craiova, de unde au sustras profile din cupru, cauzând un prejudiciu de 39.500 de lei.
Judecătoria Craiova a emis pe numele celor patru învinuiţi majori mandate de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, învinuitul minor fiind cercetat în stare de libertate. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bandei lui Hercule.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS