17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Maşini vandalizate în trafic

Mehedinţi: Maşini vandalizate în trafic

Şapte autoturisme care circulau ieri pe DN6, pe Dealul Balota din judeţul Mehedinţi, au fost avariate după ce un bărbat a aruncat în ele cu bolovani şi pietre, informează portalul mhalert.ro. Proprietarii autovehiculelor avariate (parbrize sparte, plafoane deformate şi portiere lovite) au depus plângeri la Secţia de Poliţie Şimian, bărbatul fiind dus la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Mehedinţi pentru investigaţii medicale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon a declarat că bărbatul a acţionat astfel în urma unei crize, fiind cunoscut ca având afecţiuni psihice. „Este vorba despre un bărbat de 30 de ani din judeţul Ialomiţa care, în timp ce se întorcea din Germania, împreună cu alte două persoane, pe Dealul Balota a solicitat să conducă autoturismul, fiind refuzat de către conducătorul auto. Ulterior, pe fondul unei crize, posibil generată de afecţiuni medicale, a aruncat cu pietre şi a avariat şapte autovehicule, fapt pentru care a fost condus la Secţia de Poliţie Şimian, a fost sancţionat conform Legii 61 cu suma de 500 de lei şi totodată i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Ulterior a fost condus la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de către colegii mei în vederea unor investigaţii medicale”, a declarat Lohon.

Cele două persoane care se aflau în maşină cu individul violent a declarat că bărbatul aflase cu puţin înainde de incident că soţia îl înşală, acesta fiind motivul care a generat criza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS