24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei vâlceni au murit pe Autostrada Soarelui

Trei vâlceni au murit pe Autostrada Soarelui

Un copil de 5 ani şi părinţii săi au murit, iar fraţii acestuia, în vârstă de 4 şi 6 ani, au fost grav răniţi, în urma unui accident produs, în noaptea de marţi spre miercuri, pe Autostrada Soarelui, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Autostrăzi, accidentul a avut loc la kilometrul 37 al sensului Bucureşti-Constanţa, după ce maşina cu numere de Vâlcea în care se aflau cei trei copii şi părinţii acestora a intrat sub roţile unui tir care era oprit pe banda de urgenţă a autostrăzii. În urma accidentului au murit pe loc bărbatul aflat la volanul autoturismului şi unul dintre copii, în vârstă de 5 ani. Femeia a fost transportată la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din Capitală, unde medicii nu au mai putut să o salveze.

Ceilalţi doi copii, în vârstă de 4 şi 6 ani, au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Pentru scoaterea celor cinci victime a intervenit un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, după ce autoturismul rămăsese strivit sub un tir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS