17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalProxeneţi urmăriţi internaţional, prinşi la Craiova

Proxeneţi urmăriţi internaţional, prinşi la Craiova

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri Dolj au depistat-o, ieri, în Craiova pe Rodica Văduva, de 42 de ani, din Târgu Jiu, judeţul Gorj, urmărită la nivel naţional din data de 11.04.2013 şi internaţional de către autorităţile judiciare italiene pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, faptă săvârşită în cursul anului 2012 pe teritoriul acestui stat.
Tot ieri noapte, a fost depistat în Craiova şi Leonard Ion Miu, de 26 de ani, din Târgu Jiu, urmărit la nivel naţional din data de 28.04.2013 şi internaţional de către autorităţile judiciare italiene pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, săvârşită în cursul anului 2012 pe teritoriul acestui stat.
Cei doi au fost conduşi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova unde s-a dispus iniţial reţinerea pentru 24 ore şi apoi au fost prezentaţi Curţii de Apel Craiova care a dispus arestarea lor pentru 5 zile şi efectuarea demersurilor pentru extrădare. Cei doi au fost introduşi în arestul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS