11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: La volanul unui Mini Cooper furat

Mehedinţi: La volanul unui Mini Cooper furat

Poliţiştii de frontieră din vama Porţile de Fier I au indisponibilizat în urma unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului internaţional de autovehicule furate un autoturism Mini Cooper, căutat de autorităţile spaniole. Autoturismul în valoare de 10.000 de euro urmează acum să fie restituit proprietarului legal. La volanul maşinii se afla un bărbat de 44 de ani. Acesta le-a spus poliţiştilor şi vameşilor că a cumpărat autoturismul în urmă cu ceva timp dintr-un târg auto din Bucureşti.

„Azi dimineaţă, s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, pentru a efectua formalităţile la frontieră, conducând un autoturism marca „Mini Coopăer”, un cetăţean român de 44 de ani. La controlul de frontieră existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului de către acesta, poliţiştii de frontieră au verificat amănunţit documentele de identificare ale autovehiculului prezentate de către aceasta. Cercetările realizate de poliţiştii de frontieră în baza de date au stabilit că autoturismul figurează ca fiind bun supus confiscării de către autorităţile din Spania”, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt IJPF Mehedinţi.
Bărbatul este acum cercetat de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire. Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinti urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului legal.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS