10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Rețea de carderi destructurată

Craiova: Rețea de carderi destructurată

Un  grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de skimming , format din persoane din Craiova și din București, a fost destructurat de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii  organizate. La data de 1 mai, au fost depistaţi în flagrant, în Bucureşti, Marin Boatcă de 34 de ani, Florentin Adam, de 34 de ambii din Bucureşti, care urmau să plece în Franţa cu autocarul, pentru a monta aparatură de skimming pe bancomate.

În continuarea activităţilor, poliţiştii au efectuat simultan şapte percheziţii domiciliare, dintre care patru pe raza municipiului Bucureşti şi trei pe raza municipiului Craiova, la domiciliile membrilor grupului infracţional unde au fost găsite dispositive de tip skimming.
La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au fost conduşi, în vederea audierii, cei doi suspecţi amintiți mai sus împreună cu alţi trei membri ai grupului infracţional organizat, respectiv Leonard Ogrezeanu, de 31 de ani, din municipiul Bucureşti şi Sorin Sârbu, de 32 de ani şi Alexandru Titirică, de 32 de ani, ambii din municipiul Craiova, judeţul Dolj.

Suspecţii au fost prezentaţi pe 1 mai judecătorilor din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 29 de zile. S-a stabilit faptul că, în perioada februarie – mai 2013, membrii grupului au confecţionat dispozitive de tip skimming pe care intenţionau să le transporte în Franţa, în vederea exploatării.


Editor: Ionuț Nica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS