11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPersoane urmărite, depistate de poliţiştii doljeni

Persoane urmărite, depistate de poliţiştii doljeni

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj si Secţia 2 Politie Craiova, cu sprijinul S.O.S. Dolj, a fost depistat ieri în Craiova, pe Lucian Irinel, de 31 de ani din comuna Calopăr, sat Salcuţa, Dolj, urmărit la nivel internaţional de către autorităţile judiciare italiene pentru săvârşirea infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat în vederea instigării la prostituţie şi exploatarea prostituţiei (proxenetism) fapte săvârşite în cursul anului 2011  pe teritoriul acestui stat. Bărbatul a fost condus la Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Craiova unde s-a dispus reţinerea pentru 24 ore şi urmează să fie prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea arestării şi efectuării demersurilor pentru extrădare. Lucian Irinel era urmărit la nivel naţional.

Tot ieri poliţişti din cadrul Secției 6 Poliţie și jandarmi din cadrul GJMb Craiova, au identificat-o şi prins-o Elisabeta B.,  de 17 ani, din Craiova. Pe numele acesteia Judecătoria Drobeta Turnu Severin a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe data de 22 aprilie 2013, fiind condamnată la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracțiunea de furt calificat. Cea în cauză a fost introdusă în CRAP Dolj.

În aceeaşi zi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi, au organizat şi executat o acţiune pe linie de executări mandate, ocazie cu care i-au depistat pe Dragoş Mădălin Făină, 24 de ani şi Cătălin Nicolae Slodoneanu, de 28 de ani, ambii din oraşul Filiaşi, care posedă mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de către Judecătoria Filiaşi, având de executat câte 5 ani de închisoare, pentru  comiterea infracţiunii de viol. Au fost introduşi în arestul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS