16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCharlie, arestat pentru ultraj

Charlie, arestat pentru ultraj

Irinel Coandă, poreclit Charlie, preşedintele Asociaţiei Suporterilor Olteni şi liderul facţiunii Sezione Ultra’, a fost arestat preventiv, ieri, pentru 20 de zile sub acuzaţia de ultraj. Charlie este acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova că, luni seară, la finalul partidei de baschet masculin dintre echipele SCM-U Craiova şi Gaz Metan Mediaş, care s-a disputat în Sala Polivalentă, a lovit un agent al Poliţiei Locale Craiova.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului (IJJ) Dolj, jandarmii au fost sesizaţi de un poliţist local că, în altercaţia produsă la finalul partidei între jucătorii celor două echipe de baschet, a fost lovit de un suporter craiovean. În baza descrierii făcute de agent, suporterul a fost identificat ca fiind Irinel Coandă, poreclit Charlie. Acesta a fost ridicat de jandarmi şi dus la sediul Secţiei 1 Poliţie Craiova, apoi a fost prezentat unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. După ce a fost audiat, Charlie a fost reţinut pentru 24 de ore în baza unei ordonanţe emise de procuror şi dus în arestul IPJ Dolj.
Ieri, Irinel Coandă a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de ultraj, faptă pedepsită cu închisoarea de la şase luni la şapte ani. Instanţa a fost de acord cu propunerea procurorilor şi a emis pe numele lui Charlie un mandat pentru 20 de zile.
După finalul aceleiaşi partide de baschet, jandarmii doljeni au mai constatat alte două infracţiuni. Este vorba de un dosar penal cu care s-a ales un tânăr, de 17 ani, pentru că a rupt un scaun din sectorul J al Sălii Polivalente. În celălalt caz, un craiovean, de 29 de ani, a intrat pe teren şi a lovit un jucător de la Gaz Metan Mediaş. Craioveanul este cercetat pentru pătrundere fără drept pe suprafaţa de joc, însoţită de acte de agresiune ori violenţă fizică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS