Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Eveniment

Doljeni arestaţi pentru trafic de droguri

Eveniment0 vizualizari
Marți, 02 Aprilie 2013 - 12:47
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Doi doljeni au fost arestaţi pentru 29 de zile pentru trafic de droguri de risc în urma unei acţiuni a poliţiştilor de frontieră doljeni sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Craiova. La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii au depistat un bărbat de 22 de ani, în timp ce primea un colet expediat din Spania, în care se aflau 600 de grame de canabis şi un gram de cocaină. Poliţiştii au continuat cercetările, iar ieri au efectuat cinci percheziţii domiciliare în localităţile Calafat, Moţăţei şi Craiova, în urma cărora…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Subiectul Zilei

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  International

  Politica

  Opinii

  Cultura si Istorie

  Publireportaj

  Interviu