12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a înjunghiat în spatele blocului

S-a înjunghiat în spatele blocului

Un tânăr, de 33 de ani, din Craiova, angajat ca economist la Sucursala Electrocentrale Işalniţa, şi-a tăiat gâtul cu un cuţit şi s-a înjunghiat de două ori în abdomen, miercuri după-amiază, în apropierea blocului în care locuiesc părinţii săi.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că a observat în spatele blocului I5, de pe bulevardul Nicolae Titulescu, o persoană înjunghiată. Poliţiştii care au ajuns la adresa indicată au stabilit că victima este craioveanul Daniel Rădescu, de 33 de ani, angajat al Sucursalei Electrocentrale Işalniţa, care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Medicii craioveni au stabilit că tânărul şi-a provocat, cu un cuţit, o plagă la nivelul gâtului şi două la nivelul abdomenului, dar au reuşit să-i salveze viaţa.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au mai precizat că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că este vorba despre o tentativă de sinucidere cauzată cel mai probabil de unele probleme personale pe care le avea tânărul.
Directorul Sucursalei Electrocentrale Ișalniţa, Viorel Gherghina, a precizat pentru GdS că nu ştia ca tânărul să fi avut vreo problemă care să-l facă să-şi pună capăt zilelor. „Este angajatul nostru, lucrează ca economist în cadrul Serviciului Comercial, iar ieri (miercuri – n.r.) a fost la serviciu. Nu ştiu să fi avut probleme. Am rămas surprinşi când am auzit ce s-a întâmplat. După ce se va simţi mai bine, o să încercăm să discutăm cu el ca să aflăm ce s-a întâmplat“, a declarat Viorel Gherghina.
În prezent, tânărul craiovean este internat la Spitalul de Urgenţă Craiova, sub supravegherea medicilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS