16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncendiu la o sală de forță

Incendiu la o sală de forță

Panică la o sală de forță din Drobeta Turnu Severin, după ce un incendiu a izbucnit din senin, iar fumul a cuprins întreaga clădire. Clienții și angajații sălii de forță au reușit să iasă afară, însă o femeie a rămas captivă în interior.
Pompierii ajunși la fața locului au fost nevoiți să spargă geamul la saună pentru a o scoate pe femeie afară și au adus-o la sol pe o scară metalică.
Nimeni nu știe de unde a izbucnit incendiul, angajații sălii spunând că au simțit miros puternic de fum și au sunat imediat la 112.
„Nu pot să spun unde a luat ceva foc sau ce s-a întâmplat, pentru că nu am văzut. Am simțit doar miros de fum, apoi a început să iasă prin toate camerele pe la ventilație și am sunat la 112“, a declarat o angajată a sălii.
Pompierii s-au asigurat că nu mai există nici un pericol, iar acum lucrează la identificarea cauzei.
„Am intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o sală de forță, se pare în încăperea saunei. La sosirea noastră se degaja foarte mult fum și am fost nevoiți să spargem geamul saunei pentru a evacua o femeie ce a rămas blocată înăuntru“, a declarat Ionel Năvală, plutonier la ISU Drobeta.
Cauza incendiului a constituit-o un scurt circuit la conductorii electrici defecţi, focul distrugând mobilierul şi zugrăveala de pe pereţii mai multor încăperi ale complexului.
Deocamdată nu se cunoaşte valoarea pagubelor și nici dacă sala de forță avea asigurare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS