17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Accident mortal pe Calea Bucureşti

Craiova: Accident mortal pe Calea Bucureşti

Un bărbat şi-a pierdut viaţa in această după-amiază, după ce a fost lovit de două autoturisme în timp ce încerca să traverseze neregulamentar strada Calea Bucureşti din municipiul Craiova.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, Daniel Bulugea, de 30 de ani, din Craiova, care conducea un Opel pe strada Calea Bucureşti, dinspre km 0 către Rotonda, l-a lovit pe Nicolae Barză, de 57 de ani, care traversa strada cu aproximativ 50 de metri înainte de trecerea de pietoni de la Universitate. Din spusele martorilor şi din primele cercetări făcute de poliţiştii de la Rutieră, s-a stabilit că pietonul a fost lovit iniţial de un Alfa Romeo, care a fugit de la locul accidentului, după care a fost proiectat în Opelul care circula regulamentar. La locul accidentului a sosit un echipaj SMURD, însă medicii nu i-au mai putut salva viaţa bărbatului, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute.
Tot din primele cercetări, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că responsabil de producerea accidentului este pietonul, care a traversat strada în fugă, fără să se asigure şi într-o zonă în care nu este marcaj pietonal. Cauza exactă a accidentului de circulaţie în care şi-a pierdut viaţa bărbatul de 57 de ani va putea fi stabilită însă numai după identificarea şoferului autoturismului Alfa Romeo. Poliţiştii de la Rutieră încercau să identifice primul autoturism care a lovit pietonul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS