16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalRomi cu Mercedes, urmăriţi în trafic

Romi cu Mercedes, urmăriţi în trafic

http:http://www.youtube.com/watch?v=ZYpkj7-TQas

Un tânăr de 18 ani, de etnie romă, care s-a urcat la volan, deşi nu avea permis de conducere, a fost prins de poliţiştii de la Rutieră, miercuri, după ce i-a „alergat“ pe mai multe străzi din municipiul Craiova şi după ce a lovit în trafic trei autoturisme.    
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, miercuri după-amiază, agenţii Serviciului Poliţiei Rutiere care supravegheau traficul pe bulevardul 1 Mai din Craiova au observat că un autoturism Mercedes nu a acordat prioritate de trecere pietonilor care se angajaseră în traversarea străzii pe marcajul pietonal din zona Fabricii de Confecţii. Poliţiştii i-au făcut semn şoferului să oprească, însă acesta a călcat acceleraţia, a trecut pe lângă filtrul rutier şi s-a îndreptat către bulevardul Nicolae Romanescu. Poliţiştii au plecat în urmărirea Mercedesului cu semnalele sonore şi luminoase pornite, iar la intersecţia cu strada Târgului, şoferul a întors şi a pornit în sens invers pe bulevardul Nicolae Romanescu. La intersecţia cu bulevardul 1 Mai, şoferul fugar a încercat să treacă printre cele două şiruri de maşini oprite la semafor, moment în care a lovit trei autoturisme. Mercedesul a trecut prin sensul giratoriu de la intrarea în Parcul „Romanescu“ şi a intrat pe strada Unirii, însă nu a mai apucat să ajungă la intersecţia cu bulevardul Gheorghe Chiţu, pentru că a fost blocat de poliţişti.
Şoferul şi pasagerul său au sărit din maşină şi au încercat să fugă, însă au fost prinşi destul de repede de agenţii care i-au încătuşat. Cei doi au fost duşi la sediul IPJ Dolj, unde cel care a condus maşina a fost identificat ca fiind Mădălin Scarlat, de 18 ani, din Craiova. Cel care se afla în maşina condusă de Scarlat se numeşte Mugurel Mihai, tot de 18 ani, şi tot din Craiova.
După ce l-au luat la întrebări pe şoferul fugar, oamenii legii au aflat de ce acesta nu a vrut în ruptul capului să dea ochii cu agenţii de poliţie: nu avea permis de conducere. Scarlat a declarat în faţa poliţiştilor că i-a fost frică să oprească, iar pasagerul său că i-a zis să oprească, dar n-a vrut.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că pe numele lui Scarlat a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS