6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCercetat pentru contrabandă cu arme

Cercetat pentru contrabandă cu arme

http:http://www.youtube.com/watch?v=jSw_NJftf-I

Un tânăr de 19 ani, din Craiova, este cercetat de ofiţerii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice Dolj pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată cu arme, după ce, în urma unei percheziţii domiciliare, au fost găsite patru arme neletale.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, luni dimineaţă, în baza unor informaţii şi a dovezilor obţinute în urma supravegherilor operative desfăşurate în ultimele zile, ofiţerii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui Abel Răducanu, de 19 ani, din Craiova.
În locuinţa tânărului au fost găsite patru arme neletale, toate de calibrul 9 mm, printre care şi un EKOL ASI Voltran (replică a cunoscutului pistol UZI), care urma să fie vândute în Craiova. Din cercetările făcute de poliţiştii doljeni, s-a stabilit că toate cele patru arme neletale au fost cumpărate din Bulgaria şi introduse fraudulos în România pe 29 ianuarie. Cele patru arme neletale găsite în locuinţa lui Răducanu au fost ridicate de poliţişti.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în acest caz se fac cercetări pentru deţinerea de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi contrabandă calificată cu arme.
La percheziţia efectuată luni dimineaţă au participat şi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, de la Secţia 6 Poliţie, dar şi „mascaţii“ Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS