8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Bărbat prins cu arme deţinute ilegal

Craiova: Bărbat prins cu arme deţinute ilegal

Abel Răducanu, de 19 ani din Craiova, este cercetat de poliţişti după ce la domiciliul său au fost găsite mai multe arme deţinute ilegal. Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, azi-dimineaţă, poliţişti din cadrul Biroul Arme Explozivi Substanţe Periculoase, în cadrul unui dosar penal aflat în lucru la această formaţiune sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui Răducanu.

În timpul percheziţiei în locuinţă au fost identificate patru arme neletale, de diferite mărci, toate calibru 9 mm.
Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit faptul că armele respective au fost achiziţionate din Bulgaria şi introduse în ţară pe 29 ianuarie.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de deţinerea de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi contrabandă calificată cu arme.

La percheziţie au participat şi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Secţia 6 Poliţie şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dolj, iar armele identificate au fost ridicate de organele de poliţie în vederea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS