10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBăgat în spital de o şoferiţă

Băgat în spital de o şoferiţă

Un tânăr de 22 de ani, din oraşul Strehaia, a ajuns sâmbătă în stare gravă la spital după ce a fost lovit de un autoturism chiar în faţa casei. Tânărul se angajase să traverseze strada în momentul în care un autoturism care rula cu viteză mare pe DE 70 l-a lovit. Autoturismul era condus de o femeie în vârstă de 39 de ani, din Strehaia. După ce l-a accidentat pe tânăr, femeia a fugit de la locul faptei şi a parcat maşina în curtea unei societăţi comerciale din Strehaia.
Victima a fost preluată de ambulaţă şi transportată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale. Şoferiţa a fost identificată de poliţie câteva ore mai târziu de la producerea accidentului.
„Pe DN 6, în localitatea Ciochiuţa, s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autovehicul şi un pieton. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi s-a constituit o echipă operativă, care s-a deplasat la locul accidentului, şi a identificat autoturismul abandonat în curtea unei foste societăţi comerciale situată în oraşul Strehaia. De asemenea, a fost identificat şi conducătoarul autoturismului în persoana numitei B. Liliana, de 39 de ani, din Strehaia, unde a fost văzută de mai mulţi martori consumând bere la o societate comercială din oraş, după care s-a urcat la volanul autoturismului. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului P. Nicuşor, de 22 de ani, din aceeaşi localitate, care se afla pe partea carosabilă, intenţionând să traverseze strada“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Mehedinţi.
Femeia a fost condusă la sediul IPJ Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin pentru audieri, unde a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Judecătoriei Strehaia cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS