8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a înjunghiat soţul

Şi-a înjunghiat soţul

O femeie de 60 de ani, din Craiova, a fost arestată preventiv sâmbătă după-amiază, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat, după ce, cu o zi înainte, şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit.

Din cercetările procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj s-a stabilit că, vineri, Mina Sălcianu, de 60 de ani, din Craiova s-a certat cu soţul său, Ion Sălcianu. În timp ce erau în bucătăria locuinţei lor din Craiova, femeia a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbat în abdomen. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, medicii fiind cei care a sesizat atât poliţia, cât şi Institutul de Medicină Legală. Pacientul a fost consultat de medicii legişti, care au stabilit că rana suferită i-a pus în primejdie viaţa, motiv pentru care procurorii doljeni au hotărât să o reţină pe femeia de 60 de ani.
Sâmbătă, Mina Sălcianu a fost dusă la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat, iar judecătorii au emis pe numele acesteia un mandat pentru 15 zile. Recursul împotriva hotărârii Tribunalului Dolj se va judeca miercuri, 23 ianuarie, la Curtea de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS