12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalHoţ de biciclete prins de poliţiştii olteni

Hoţ de biciclete prins de poliţiştii olteni

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au fost sesizaţi de către I.C., din municipiul Caracal, judeţul Olt, despre faptul că, persoane necunoscute, în noaptea de 19/20.01.2013, au pătruns în boxa pe care o deţine în scara blocului unde locuieşte şi au sustras 3 biciclete. Poliţiştii l-au identificat pe V.I.R., de 15 ani, din municipiul Caracal, minorul care a furat bicicletele. Prejudiciul, în valoare de 800 lei, a fost recuperat.
Extinzând cercetările, s-a stabilit că V.I.R., împreună cu B.M.F., de 23 ani, din municipiul Caracal, sunt bănuiţi de comiterea mai multor furturi, pe raza localităţii. În baza unui mandat, a fost efectuată percheziţie la domiciliul lui B.M.F., unde a fost găsit un pistol, de provenienţă Italia, calibrul 8 mm, a cărui serie este ştearsă şi 30 cartuşe neletale pentru această armă.
Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea confiscării. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat” şi „deţinerea de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept”.
Olt: Reţinut pentru furt calificat
Lucrători din cadrul Poliţei oraşului Drăgăneşti Olt l-au identificat pe I.E., de 24 de ani, din comuna Ipoteşti, judeţul Olt, suspectat că a comis trei furturi de auto, pe raza judeţului Olt, conform unui comunicat al Ispectotaului de Poliţie al Judeţului Olt.
Acesta este bănuit că, la data de 09.01.2013, a sustras autoturismul, proprietatea lui P.F., parcat pe raza oraşului Piatra-Olt, în noaptea de 15/16.01.2013, a sustras autoturismul, proprietatea lui S.I., parcat pe raza municipiului Slatina, şi, în aceeaşi noapte, a sustras autoturismul, proprietatea lui M.F.D., parcat pe raza oraşului Balş, judeţul Olt. Prejudiciul total, în valoare de 15.000 de lei, a fost recuperat. Cel în cauză este cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS