11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRevelion cu scandal la restaurantul RSR din Podari

Revelion cu scandal la restaurantul RSR din Podari

 Aproximativ 600 de persoane care au petrecut Revelionul la Palatul RSR din comuna doljeană Podari  au făcut scandal, spărgând pahare şi farfurii, după ce ar fi primit la masă peşte stricat şi alune cu viermi, oamenii chemând Poliţia. Restaurantul Palatului RSR aflat pe malul Jiului, în localitatea Podari, a organizat un revelion cu aproximativ 600 de persoane, iar în meniu erau trecute peşte, friptură de curcan, friptură de porc şi desert.“Am plătit 1.5 milioane pt revelion la Palatul RSR din Podari.Însă a fost o mare păcăleală ,  trebuia să avem open bar şi 3 feluri de mancare plus desert.Din păcate primul fel a fost peşte împuţit…nimeni din sală nu a putut mânca aşa ceva. Patronul nu a mai fost de găsit închizându-şi telefonul.Felul doi nu s-a mai servit, că oamenii au intrat peste bucătari şi ospătari să mănânce ceva, de foame. Open- barul s-a terminat încă de la început în maxim 1 ora. Felul 3 şi desert nici măcar nu exista în bucătărie.A fost chemaăa poliţia să asigure paza, să nu fugă lumea cu toate oalele şi ce mai era prin bucătărie”, a scris un cititor GdS pe [email protected].

„Ne-au dat un peşte care mirosea urât, era stricat de ceva timp şi în rest nimic. Am făcut foamea. Ca antreuri ne-au pus nişte alune, iar eu am găsit un vierme uscat. Aşa ceva este incredibil, la un restaurant cu o reputaţie bună”, a spus Mihaela Popescu, o femeie care a petrecut Revelionul la palat, potrivit Mediafax.

Când au văzut că nu primesc meniul promis, oamenii au început să facă scandal, iar mulţi dintre ei au dat buzna în bucătărie şi au spart pahare şi farfurii. Unii chiar s-au apucat să gătească singuri.

De teama oamenilor, personalul localului a fugit din restaurant. „Ne-am dus peste bucătari, iar una dintre femei a început să plângă şi ne-a spus că managerul a plecat şi nu s-a ocupat. Ne-a spus că dacă ne e foame să ne luăm noi de pe acolo ce vrem. Unii dintre meseni au luat prăjituri, alţii şi-au făcut singuri câte o friptură pe plită. Fiecare a luat ce a apucat de prin frigiderele lor”, a spus un alt participant la Revelionul de la Palatul RSR.

 Revoltaţi că au fost păcăliţi, mulţi dintre oameni, care au plătit 150 de lei de persoană, au sunat la Poliţie, iar la faţa locului a ajuns şi şeful Poliţiei Craiova, Popa Mauriciu.

„Am primit mai multe apeluri prin 112 de la mai mulţi oameni, participanţi la petrecerea de Revelion din restaurantul din Podari, care reclamau calitatea îndoielnică a mâncării, respectiv a peştelui. Se pare că ospătarii şi administratorii restaurantului au plecat pentru că atunci când am ajuns aici am observat că nu avem cu cine să vorbim. Invitaţii au fost destul de numulţumiţi de calitatea mâncării şi de lipsa unui personal adecvat care să-i servească şi ar fi spart pahare şi farfurii. Din fericire nu s-a recurs la acte de violenţe”, a declarat şeful Poliţiei Craiova, comisar-şef Popa Mauriciu. Reprezentatii IPJ Dolj au declarat pentru GdS că, până în acest moment, nici o persoană nu a depus plângere în legătură cu incidentul. „Până la această oră nu există nici o plângere din partea administratorului sau angajaţilor restaurantului respectiv privind comiterea unor infracţiuni, cum ar fi distrugerea sau vătămare corporală. În urma incidentului nu a fost nici o persoană agresată, ci doar au fost distruse scaune, farfurii şi pahare. Aşteptăm ca administatorul restaurantului să facă inventarul bunurilor, dupa care vor fi luate măsurile legale ce se impun”, a declarat Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Mai multe echipaje de poliţişti au rămas la local până la finalul petrecerii. Chiar dacă nu au beneficiat de meniul plătit, unii meseni au continuat distracţia, pentru că nu au vrut să strice noaptea de Revelion. Alţii, în schimb, au plecat de la petrecere.

Palatul RSR din Podari i-a aparţinut lui Dinel Staicu, iar în prezent este administrat de un omul de afaceri din Craiova, Gheorghe Constantin. GdS a încercat să-l contacteze telefonic, dar acesta avea telefonul închis.

 

GdS

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS