8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAfacerist doljean, mort în accident rutier

Afacerist doljean, mort în accident rutier

Un doljean cunoscut pentru afacerile sale în domeniul jocurilor de noroc şi-a găsit sfârşitul ieri-dimineaţă, într-un accident produs pe o şosea de la malul Mării Negre.
Adrian Petrişor Brotac, de 32 de ani, din Craiova, se afla la volanul unui Porsche Carerra proprietate personală. La ieşirea din staţiunea Mamaia către Năvodari, şoferul a încercat să taie curba din dreptul localităţii Mamaia Sat, însă, din cauza vitezei excesive – apreciată de poliţişti la… 185 km/h! – maşina nu a urmat tocmai traiectoria dorită. Autoturismul a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit violent de un stâlp de iluminat de pe partea stângă a drumului, apoi a ricoşat pe câmpul de la marginea şoselei. Conducătorul auto a decedat pe loc, iar ceilalţi trei ocupanţi ai maşinii –  Florin Tudor, de 24 de ani, pasager pe locul din dreapta față, Georgiana Gingărașu, de 27 de ani, și Ligia Gingărașu, de 23 de ani, aflate pe bancheta din spate a autoturismului – au fost scoşi dintre resturile maşinii cu ajutorul echipei de Descarcerare a Pompierilor şi apoi transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Constanţa.
Se pare că şoferul şi ceilalţi trei ocupanţi ai autoturismului chefuiseră până dimineaţă într-un club din Mamaia. Poliţiştii au început cercetările în acest caz, urmând să stabilească atât viteza reală cu care circula maşina în momentul accidentului, cât şi dacă şoferul consumase alcool sau droguri înainte de a se urca la volan.
Brotac – care îşi obţinuse permisul de conducere în Italia – era cunoscut de poliţiştii români drept un vitezoman. Pe 29 august 2010, rutieriştii gorjeni i-au suspendat permisul pentru depăşirea limitei de viteză cu peste 50 km/h. Pe 4 iulie 2011, el se alesese cu o pedeapsă similară pentru conducere cu viteză excesivă pe raza judeţului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS