10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCatrinoiu neagă sexul cu judecătoarea Mladen

Catrinoiu neagă sexul cu judecătoarea Mladen

Lichidatorul judiciar Matei Catrinoiu, preşedinte al PNŢCD Gorj, a rupt tăcerea, iar ieri a organizat o conferinţă de presă în care a expus pe larg în ce a constat relaţia sa cu judecătoarea Carmen Mladen. Judecătoarea se află după gratii şi a fost trimisă în judecată pentru şantajarea liderului PNŢCD Gorj, căruia i-a cerut o sumă de bani pentru ca anumite fotografii compromiţătoare cu liderul ţărăniştilor gorjeni să nu devină publice. Carmen Mladen le-a relatat procurorilor că ar fi fost victima unui viol repetat, al căruia autor ar fi Matei Catrinoiu, de 64 de ani. În ciuda celor apărute în presă în ultima perioadă, preşedintele PNŢCD Gorj, Matei Catrinoiu, a declarat, în conferinţa de presă de la sediul partidului, că nu a întreţinut vreodată relaţii sexuale cu judecătoarea Carmen Mladen. Catrinoiu a recunoscut însă că o cunoştea pe judecătoare, întrucât aceasta preda la filiala Universităţii „Titu Maiorescu“ din Târgu Jiu.

A acţionat doar pentru că e un justiţiar…

Cu toate că a negat că a întreţinut relaţii sexuale cu magistrata şi, în consecinţă, nu ar fi avut cum să existe fotografii compromiţătoare, Matei Catrinoiu nu a putut răspunde la întrebarea reporterului GdS de ce a intrat în jocurile judecătoarei şi nu a lăsat-o să facă publice pozele. Liderul ţărănist şi-a justificat însă continuarea negocierilor cu judecătoarea şi cu cel care o ajuta, prin aceea că a dorit să se facă dreptate şi nimeni să nu mai treacă prin şantajul la care a fost supus el. „Eu aveam un proces la Curtea de Apel Craiova, iar la ieşirea din sală am fost acostat de un anumit individ, care s-a recomandat Bratu şi a spus că e protectorul meu de mai mult timp. Mi-a lăsat numărul lui de mobil. L-am pus să-l scrie pe ceva pentru că eu sunt bătrân şi nu ţin minte. M-a avertizat să fiu atent. Când am ajuns la Târgu Jiu, am zis să îl sun pe «protectorul» meu să văd ce doreşte. Mi-a spus la telefon că trebuie să mă conformez la tot ce spune doamna Carmen şi m-am întâlnit cu ea, a doua zi, în faţa Universităţii din Craiova. Acolo am aflat de la ea că ar fi poze compromiţătoare cu noi doi şi că ar vrea cineva să ne distrugă familiile la amândoi. A mai spus că individul care mă acostase anterior era poliţist la DNA şi că lui trebuie să îi dau 5.000 de euro ca să scap de tot şi că voi deveni preşedintele consiliului judeţean, că nu o să mai am probleme de imagine“, a povestit Matei Catrinoiu.

Poze contra bani

Matei Catrinoiu a mai povestit că şi-a dat seama că este vorba de o înşelătorie şi a depus o plângere la DNA Bucureşti, şi că nu doreşte să fie condamnat de opinia publică pentru faptul că judecătoarea Mladen a ajuns după gratii. „M-am întâlnit cu judecătoarea Mladen şi cu acolitul ei într-un hotel din Piteşti şi acolo le-am spus că nu le dau banii până nu îmi dau pozele. A rămas să ne întâlnim în Gara de Nord, în Bucureşti, acolo s-a făcut flagrantul şi a luat banii. Îşi făcuseră planul să fugă cu alt tren. Au făcut presiuni mari asupra mea şi ca să mă convingă au spus că în poveste ar face presiuni şi Ion Călinoiu, şi Căruntu. Vă daţi seama de ce au putut să fie capabili pentru a mă convinge că există pozele alea?! Era vorba însă de un şantaj sexual pentru ceva care nu a avut loc. Eu nu am avut nimic cu această femeie. Dacă era vorba de un viol, el putea fi reclamat atunci, imediat. O ştiam doar la universitate, unde preda, eu fiind lichidator acolo, pe unde au ei sediul. Ei doi au premeditat toată povestea, pentru că or fi crezut că sunt bogat, după maşină. L-am auzit şi pe el spunând despre mine că «poate dă 3.000 de euro moşul, dacă nu are 5.000»“, a povestit şeful PNŢCD Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS