16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFiul viceprimarului din Mehedinţi a fost arestat

Fiul viceprimarului din Mehedinţi a fost arestat

Fiul viceprimarului din comuna mehedințeană Ilovăţ, în vârstă de nici 21 de ani, şi ceilalţi doi complici ai săi, care au bătut crunt un jandarm, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Jandarmul, în vârstă de 27 de ani, este în continuare în stare gravă, în comă de gradul IV la Spitalul „Bagdasar Arseni“ din Bucureşti. Bărbatul a fost adus în Capitală sâmbătă dimineaţă cu un elicopter SMURD.
„În zilele care urmează, Jandarmeria va ţine legătura cu medicii de la Spitalul «Bagdasar Arseni», pentru a afla starea jandarmului şi dacă va fi nevoie vom dona sânge sau vom ajuta cu ce va solicita spitalul pentru ca situaţia lui să se îmbunătăţească. În prezent, ştim că este în stare foarte gravă“, a declarat Florin Hulea, purtător de cuvânt al Jandarmeriei.
Totul s-a întâmplat la petrecerea prin care viceprimarul comunei Ilovăţ sărbătorea reuşita în alegeri. La un moment dat, fiul vicelui s-a luat la bătaie cu un alt tânăr, moment în care jandarmul a vrut să aplaneze conflictul. După ce a fost bătut de fiul viceprimarului şi de ceilalţi doi prieteni ai acestuia, unul în vârstă de 24, iar celălalt 19 ani, până când şi-a pierdut cunoştinţa, jandarmul a fost abandonat în şanţ.
„Pe 1 iulie, V. Adrian, de 21 de ani, din comuna Ilovăţ, R. Robert, de 24 de ani, şi R. Nicuşor, de 19 ani, ambii din comuna Şişeşti, judeţul Mehedinţi, au fost prezentaţi Tribunalului Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, propunere ce a fost însuşită, cei trei fiind încarceraţi în arestul IPJ Mehedinţi. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, competent cu cercetarea aspectelor sesizate“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Mehedinţi.
Fiul viceprimarului şi ceilalți doi suspecţi sunt acuzaţi de tentativă de omor, iar dacă jandarmul nu va supravieţui, acuzarea va fi şi mai gravă, omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS