10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Cu tirul în pom

Şoferul unui tir încărcat cu furaje pentru păsări a scăpat cu viaţă ca prin minune marți seară, după ce a pierdut controlul volanului, a rupt un copac şi a rămas suspendat pe marginea carosabilului, deasupra unei prăpăstii. Din fericire, şoferul a suferit doar câteva lovituri, care nu îi pun viaţa în pericol.
Participanţii la trafic care au trecut marți seară, în jurul orei 22.00, pe DE 70, au avut parte de o imagine terifiantă în dreptul Dealului Balota din Mehedinţi, unde şoferul unui tir a aterizat cu mastodontul de câteva tone, încărcat cu mâncare pentru păsări, într-un copac. Se pare că bărbatul nu a mai putut să controleze volanul, intrând într-o curbă periculoasă cu viteză prea mare.
Şoferul a reuşit să iasă singur din cabina tirului şi a sunat la 112, cerând ajutor. A fost preluat de medici şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
„În seara zilei de 2 mai, conducătorul unui autotren încărcat cu furaje şi concentrate pentru păsări, a părăsit partea carosabilă de pe Dealul Balota, iar, după ce a lovit şi rupt un copac de pe marginea drumului, a rămas suspendat pe o parte betonată a Drumului European 70, deasupra unei prăpăstii. Şoferul a fost rănit uşor şi a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale. În continuare se fac cercetări“, a declarat Constantin Munteanu, agent-şef principal IPJ Mehedinţi.
În cursul zilei de miercuri, un utilaj de mare tonaj a venit pentru a repune tirul pe roţi.
Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS