6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDepozit în flăcări

Depozit în flăcări

Un incendiu violent a cuprins ieri un depozit de produse cosmetice şi papetărie de pe strada Calea Dunării din municipiul Craiova, pompierii fiind nevoiţi să intervină cu şase autospeciale pentru a putea stăpâni flăcările.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, pompierii au fost solicitaţi în jurul orei 14.00 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la depozit de produse cosmetice situat la ieşire din municipiul Craiova, pe strada Calea Dunării, în spatele Mitliv.
Iniţial, pompierii au intervenit cu patru autospeciale, însă, când au văzut că există posibilitatea ca incendiul să se extindă la casele din apropierea depozitului, au mai solicitat două. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de mărfurile din depozit, de la sprayuri şi detergenţi, până la rechizite şi hârtie igienică. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită în urma incendiului violent.
Ieri, în jurul orei 17.00, pompierii reuşiseră să stingă flăcările, însă au mai rămas la faţa locului pentru a se asigura că nu izbucneşte un alt incendiu.  Până aseară, pompierii doljeni nu au stabilit nici cauza incendiului şi nici valoarea pagubelor, acest lucru urmând să se facă în cursul zilei de vineri. „Atât cauza incendiului, cât şi valoarea pagubelor urmează să fie stabilite în cursul zilei de vineri (astăzi – n.r.). Nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incendiului care a cuprins depozitul de aproximativ 600 de metri pătraţi“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Cristian Dumitrică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS