16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalInaugurarea ElectroPutereParc, între promoţii şi păreri

Inaugurarea ElectroPutereParc, între promoţii şi păreri


Sute de craioveni au trecut, weekendul trecut, pragul hipermarketului Auchan şi mallului ElectroPutereParc. Inau­gurarea oficială a avut loc sâmbătă şi nu puţini au fost craiovenii care s-au aşezat la coadă, la uşa hipermarketului, încă de dimineaţă.
„Eu am venit să cumpăr carne pentru sărbătorile de iarnă. Să văd ce găsesc mai ieftin faţă de alte magazine“, spunea o craioveancă. Alţii au recunoscut că au mers pe ideea că unde este inaugurare este promoţie. „Nu ştiu ce este mai ieftin sau convenabil. Am înţeles că ar fi aripi de pui mai convenabil. Să vedem“, spunea un alt craiovean.
Rafturile cu ulei, zahăr, precum şi galantarele cu produse din carne s-au golit primele. „Vizitatorii“ s-au plimbat pur şi simplu prin noua şi imensa locaţie. Părerile au fost împărţite. Au fost persoane încântate că aici găseşti tot ce ai nevoie, alimente, fructe şi legume, îmbrăcăminte, jucării, electronice şi chiar autoturisme. Şi cum să nu fie pe gustul tuturor, când în magazinele din mallul ElectroPutereParc se găsesc produsele unor mărci cunoscute în întreaga lume. Au fost însă și cârcotaşi, care au strâmbat din nas din cauza aspectului de şantier pe alocuri şi, mai ales, din parcare. Ce-i drept, inaugurarea oficială a întregii locaţii se va face pe 9 decembrie. În concluzie, fiecare dintre craiovenii veniţi la inaugurarea hipermarketului Auchan şi a celor câteva zeci de magazine din incinta mallului a cumpărat măcar un produs.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

124 COMENTARII